Vår start

Okej. Vad är ShaveClub? Vi försöker besvara det här :-)

Istället för att dra den klassiska “Allt började i en cykelkällare” -historien, som med all respekt är ganska beundransvärd, så börjar vi någon annanstans, närmare bestämt i Tyskland. Varför? Jo, ShaveClub startades nämligen i Tyskland, som ett tyskt företag (som det fortfarande är), av två ålborgare som träffades i München. Eftersom båda grundarna är bosatta just där så valde de även att placera företaget i den vackra bayerska huvudstaden.

I Danmark blev det större och större fokus på att göra det billigare och lättare för män att raka sig. Så pass stort fokus att de fantastiska kvinnorna nästan glömts bort, men det sätter ShaveClub stopp för! Vår målsättning är att göra det enklare och billigare för kvinnor att raka sig! Konceptet togs emot varmt i Danmark och turen har därför kommit till Sverige.

ShaveClub är en smidig och effektiv prenumerationslösning för kvinnor... och män? Nej - Endast för kvinnor. Vi har er i fokus så att vi kan göra det bästa för er. Vi gör det genom vår ladyshaver, som är det första du får som ShaveClub-medlem.

När du har fått din rakhyvel bestämmer du själv hur långt ditt medlemskap ska vara. Rakbladet skickas med tyskt postombud och når dig snabbt inom 3-7 dagar. Den tyska posttjänsten säkerställer kvalitet vilket betyder färre saknade paket.

Du kanske tänker - är rakbladen och skrapan så rena? Och ja – det kan du vara 100% säker på. Vi använder handskar och alsolsprit under packningsprocessen för att garantera att allt är som det ska när det kommer till hygien och prestanda.

Har du lust att snacka, höra mer om vår historia eller kanske bara behöver hjälp så är du mer än välkommen att skriva eller ringa oss. Du hittar våra kontaktuppgifter här.

Vi hoppas få se dig i klubben!


Med vänlig hälsning,

Teamet bakom ShaveClub