Användarvillkor

Villkor för webbshoppen (ShaveClub.se).

Priser
Alla priser som anges på ShaveClub.se inkluderar 25% moms. Med förbehåll för skatteförändringar, sålda föremål och liknande. Det gäller de villkor som följer på ShaveClub.se. Vi försäkrar att handelsvillkor på shaveclub.se, garantier och praxis överrensstämmer med köpvillkoren.


Leverans av order
När du har slutfört en order får du ett e-postmeddelande som anger vilka produkter du har köpt. Du bör vara medveten om att detta e-postmeddelande INTE är ett rättsligt bindande dokument, där ett avtal har ingåtts, utan endast ett elektroniskt svar från vårt system bekräftar din post. Till följd av detta har vi möjlighet att avbeställa din order om felet beror på: Utskriftsfel, stavfel, tekniska problem, leveransfel eller liknande situationer.


Kontrakt/faktura
När du som kund handlar hos ShaveClub.se får du ett autosvar som anger vad som beställts, leveransadress och all personlig information. Därefter behandlar ShaveClub ordern. När beställningen skickas medföljer ett originalkvitto tillsammans med produkten. Kvittot är giltigt som inköpsbevis för produkten.


Betalning
ShaveClub tar emot betalningar med Mastercard, VISA, Visa Electron m.fl. ShaveClub krypterar all din kortinformation med det så kallade SSL-protokollet (Secure Socket Layer). Det innebär att obehöriga inte kan läsa ditt kortnummer eller annan information under transaktionen med PBS.


Leverans
Vi levererar vanligtvis inom 3-7 arbetsdagar. Under helger eller helgdagar kan leveranstiden vara längre. Det finns förbehållningar för utsålda varor och försenad leveranstid på ShaveClub.se. Observera att det inte går att hämta ut din beställning och att det inte finns någon expedition hos ShaveClubs administration vid online factory GmbH c/o ShaveClub, 80335 München, Tyskland.


Kvalitetsgaranti
Om en av våra produkter mot förmodan inte skulle leva upp till dina förväntningar ber vi dig att skicka varan tillbaka till oss. Produkten kommer då att användas för kvalitetskontroll och framtida produktförbättringar. Vi kommer givetvis att kompensera för den defekta produkten i form av ersättningsprodukter*. Returer görs på köparens faktura.


Garanti/reklamationsrätt
Som kund har du rätt att reklamera produkter som har fel eller försummelser som var närvarande när varan såldes. Reklamationsrätten gäller i 2 år och omfattar tillverknings- och materialfel. Om du som kund vill reklamera ska det ske inom 2 månader efter det att felet eller bristen uppdagats. Var därför noga med att undersöka dina varor vid mottagandet.


Ångerrätt
Som kund har du 14 dagar ångerrätt på varor som köpts i vår webbshop. Observera att porto inte återbetalas vid återköp. Alla returneringar måste behandlas av ShaveClub INNAN du returnerar varorna. Var god kontakta kundservice innan du returnerar varorna. En kopia av fakturan/ orderbekräftelsen måste bifogas samt registrerings- och kontonummer för det bankkonto som vi ska överföra pengarna till. Varan måste skickas till ShaveClub senast 14 dagar efter det att du har fått den. Du kommer att få pengarna tillbaka inom 60 dagar efter returneringen om den returnerade varan fortfarande är i sitt ursprungliga skick. * Har produkten använts, trots att den inte är defekt, kommer ingen kompensation ges. Produkten kommer om så önskas returneras till kunden.

Prenumerationsvillkor för ShaveClub.

Välkomsterbjudandet
Välkomsterbjudandet gäller alla nya kunder som inte tidigare prenumererat på ShaveClub. Som ny kund får du startpaketet med ShaveClub-hyveln och 2 rakblad. Du får startpaketet gratis och betalar endast 49:- för att täcka porto och hanteringskostnader.


Prenumeration och uppsägning
När du beställer ett startpaket är du inte förpliktigad till ytterligare köp, dock accepterar du att få ShaveClub-rakblad i ett löpande abonnemang, tills du väljer att avsluta det. Du har själv full kontroll över ditt ShaveClub-abonnemang och kan avsluta prenumerationen omedelbart, om så önskas. Det betyder att du har kontroll över din prenumeration och kan avsluta det när du vill. Du kan avbryta din prenumeration genom att logga in på ShaveClub eller via e-post på support@shaveclub.se. Om du inte önskar fortsätta prenumerationen måste du säga upp detta inom 14 dagar efter mottagandet av startpaketet. Cirka 15 dagar efter mottagandet av startpaketet kommer det första prenumerationspaket med 4 stycken ShaveClub-rakblad. Därefter fortsätter prenumerationen med leveranser i det valda intervallet tills det avslutas. Om du har tillräckligt med rakblad, var vänlig och kom ihåg att avregistrera innan nästa leverans, så att du inte får fler ShaveClub-produkter än önskvärt. Som abonnemangskund blir du automatiskt VIP-kund. Som VIP-kund kostar ShaveClub endast 99:- per leverans, som bestäms inom det valda intervallet. Ett rakblad räcker till cirka 4-5 rakningstillfällen, därefter rekommenderar vi att du byter rakbladet för att garantera bra rakning varje gång. Du sparar 37% jämfört med det föreslagna detaljhandelspriset på 129:- samt en fraktkostnad på 29:-.


Byte av adress etc.
Om du flyttar till en ny adress eller ändrar din e-postadress/telefonnummer måste du anmäla detta till kundservice genom att skicka ett mail till support@shaveclub.se.


Ändring av prenumerationsvillkor
online factory GmbH förbehåller sig rätten att ändra prenumerationsvillkor, inklusive priser, leveransvillkor etc. Alla ändringar måste meddelas via e-post till kunder senast 30 dagar innan ändringarna träder i kraft. Därmed har du alltid möjlighet att säga upp abonnemanget, om du inte kan acceptera de ändrade villkoren.


Marknadsföring
Vid beställning av startpaketet godkänner du att online factory GmbH kan kontakta dig via e-post, SMS och telefon med nyheter och erbjudanden. Denna tjänst kan när som helst avbrytas genom att skicka ett mail till support@shaveclub.se.


Kundservice
Vi strävar efter att alltid erbjuda bästa möjliga kundservice. Du kan kontakta oss dygnet runt genom att skicka ett mail till support@shaveclub.se om du har frågor eller anmärkningar om våra produkter eller din prenumeration. Vi kommer att svara på alla frågor så snart som möjligt, vanligtvis inom 24 timmar.