Återvinningsbrevet

Återvinningsbrevet är ett av våra favoritinitiativ.
Varför? Jo, det är faktiskt mycket enkelt. Det här brevet är vårt sätt att göra världen till en lite bättre plats. Det är inte det största steget, men det är ett steg i rätt riktning, och i framtiden hoppas vi kunna ta flera positiva steg framåt för vår miljö.
Det enda du behöver göra är att lägga brevet på lådan. Portot betalar PostNord

Paketet innehåller:

 • Ett återvinningsbrev med plats för 12 förbrukade rakblad

 • Men som du säkert vet kan de första stegen vara svåra att ta. Därför behöver vi din hjälp. Genom att beställa återviningsbrevet i din nästa order kan du skicka upp till 12 förbrukade rakblad som returneras till oss. När det förbrukade rakbladen kommer till oss ser vi till att de återvinns korrekt.

  Varför inte bara kasta rakbladen i sopkorgen?

  Du tänker nog "Det skadar då inte att kasta ett litet rakblad i papperskorgen", men jo det gör det faktiskt. Bladet hamnar tillsammans med bommulspads, papper och plåster och många andra saker som klassas som brännbart återvinningsmaterial. Alltså föremål som inte har något med plast eller stål att göra. Vår rakblad kan precis som dessa brännbara material återvinnas, så länge de sorteras rätt.

  När rakhyvlarna anländer till oss sorterar vi dem och ser sedan till att de återvinns ansvarsfullt och korrekt.

  Varför är inte brevet gratis?

  Vi önskar att vi kunde klara det på egen hand. Det kan vi dessvärre inte. Därför hoppas vi att du kan hjälpa oss att göra världen till en bättre plats. Det kan du göra genom att betala ett litet belopp av frakten, så lovar vi att ta hand om resten.
    
  Hjälp oss med återvinningsbrevet, hjälp världen med bättre återvinning.
   
  Tack for din hjälp!

  Visa mer